Contact

Praktijk Elle

Vessemseweg 34

5528 CC Hoogeloon

tel: 06-46114148

email: info@praktijkelle.nl

Kvk: 80986110

BTW nummer: NL003521677B21

 

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 17.00 uur

De praktijk is rolstoeltoegankelijk en er is voldoende parkeergelegenheid.

 

Registratie

RBCZ licentienummer: 210239R

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.

RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.

Klachten
Als Cam- therapeut doe ik mijn uiterste best om cliënten met de grootst mogelijke integriteit therapeutisch te behandelen. Vrijwel altijd tot tevredenheid van cliënten. Toch kan het voorkomen dat u vindt of vermoedt dat ik als therapeut, om welke reden dan ook niet juist gehandeld heb. Als FAGT geregistreerde CAM- therapeut ben ik vanuit de wet WKKGZ verplicht aangesloten bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris via Quasir en geschilleninstantie Zorggeschil welke door het ministerie van VWS is erkend . Daarnaast sta ik ook ingeschreven bij de RBCZ ( Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en bij Quasir ( Klacht- en tuchtrecht voor cliënt en geschillencommissie ).

Privacy
Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens. Klik hier voor onze privacyverklaring.